ing H.H.M. (Henny) Miltenburg | hmiltenburg@aspectibus.nl | 055-3561722 | 06-51668875

Bedrijfsgerichte cursus

Geslaagden incompany Opleiding Directievoering UAV 2012/STABU-bestek, 30 maart 2016 bij Stevens Van Dijck, Bouwmanagers en Adviseurs

Bedrijfsgericht

Alle geplande cursussen zijn in beginsel ook compleet af te stemmen op de wensen van uw organisatie. De vraag naar bedrijfsgerichte cursussen is groeiende. Het voordeel voor uw bedrijf is dat de cursus geheel naar uw wens afgestemd kan worden. Dit zowel in tijd, locatie maar ook in inhoud. Kortom: maatwerk. Uiteraard worden er vooraf duidelijke afspraken gemaakt over de inhoud van de bedrijfsgerichte cursus. Voordeel voor u is dat direct op de essentiële onderdelen ingegaan kan worden, bijvoorbeeld alleen een "bouwkundige" of "juridische" cursus of alleen een "werktuigbouwkundig en/of elektrotechnisch georiënteerde" cursus. Ook kan worden afgestemd op het kennisniveau van de cursisten.

Lees meer 

Bedrijfsgerichte cursus Effectieve communicatie in de bouw

De faalkosten bij bouwprojecten lopen de laatste jaren op. Volgens sommigen liggen de faalkosten inmiddels tussen de 5 en 35 procent. “Veel hoger dan de meeste mensen denken.” Uit alle beschikbare documentatie blijkt, dat de factor "mens / communicatie" de meest kritische succesfactor is. Communicatie speelt in de bouw derhalve een belangrijke rol. Toch is het een niet eenduidig begrip. Om u wegwijs te maken in de complexe wereld van communicatie, wordt deze ééndaagse cursus georganiseerd. Tijdens deze dag raakt u volledig vertrouwd met het fenomeen communicatie in de bouw.

Lees meer
 


 

Opbellen
Info